Spring til indhold

Nyhedsbrev fra Branderup Aktivcenter

Nyhedsbrev fra Branderup Aktivcenter – september 2014.

Så er hele maskineriet i Aktivcenter ved at være i fulde omdrejninger igenJ timeplanen for især hallen er på plads og kan ses på Branderup Aktivcenters hjemmeside, rigtig mange af aktiviteterne starter medio september. Der er ledige tider især fredag og weekenderne hvis I skulle være fristet til at leje hallen.

Tirsdag d. 16 september og torsdag d. 18 september fra 18.30-21.30 afholdes der et 6 timers førstehjælps/hjertestarter kursus i Aktivcenter. Der er stadigvæk ca. 3 pladser ledige, så har du lyst så kontakt Gitte Boyschau 24424995 – kurset er gratis. Er du forhindret, men kunne du tænke dig at deltage på et senere tidspunkt, hører vi også meget gerne fra dig, da vi så gerne arrangerer et nyt. Kurserne er finansieret gennem Trygfonden, og derfor er de gratis.

Fredag d. 19 september fra 14-20 og igen lørdag d. 20 september fra 10-16 afholdes der hoppeborgdage i hallen. Fredag aften kl. 17.30 bliver der stillet an med pizza buffet & salat for alle aldre, som foregår i samlingssalen på skolen. Tilmelding til Denise Larsen på 20925017 senest mandag d. 15 september.  Kl. 19.00 Disneyshow i IT lokalet og kl. 20.00 lukker vi ned. Lørdag formiddag er der børneloppemarked, tilmelding til Trine Brink 50556636, samt hoppeborg for børnene hele dagen. Det koster 50 kr. pr. barn at komme ind i hallen til hoppeborgene pr. dag. Begge dage sælges der diverse drikkevarer, pølser, toast, slik mm. Vi håber, at rigtig mange kommer forbi og hygger sig i godt samvær med en masse andre mennesker.

Onsdag d. 1 oktober kl. 19.00 er hallen udlejet til foredrag med Lotte Heise (arrangeret af de forskellige menighedsråd omkring os). Hvis du har en time eller to til at hjælpe os enten inden arrangementet eller under eller efter med at sætte stole/borde op, dække bord, lave kaffe mm, så kontakt Mie Thomsen 74835287 eller Kirsten Willadsen 74835137

Derfor har vi også indkaldt til rengøringsaften Tirsdag d. 30 september fra 17.30 og nogle timer frem. Vi mangler meget at få vasket/pudset vinduer, tørret skabe af, lidt havearbejde  mm, så huset kan skinne til dagen efter.  Så igen hvis du har lyst til at hjælpe os i et par timer, vil vi blive meget gladeJ Kontakt Kirsten Willadsen eller Mie Thomsen.

Lørdag d. 1 november og søndag d. 2 november er centeret lejet ud fra 8-20 til DGI kurser, og til den tid skal vi have gang i en masse forplejning til kursisterne til de to dage

Julebal er vi også begyndt at pusle med, det er LØRDAG D. 29 November, så husk at sætte datoen i kalenderenJ

Hvis du har mindre kunsthåndværk eller håndarbejde f.eks. smykker, billeder, kort m.m. som kan bruges til udstilling i glasmontren i A.C. vil vi meget gerne ”låne” det.

Der er også kommet gang i gå, cykel, løbe aftenerne. Det foregår hver mandag med start fra A.C. hvor der motioneres en times tid, og bagefter er der en vand eller juice og lidt ”snakken”, 5 min for dem der har lyst. Fra mandag d. 15 september bliver det rykket frem til kl. 18.30 pga. at det begynder at blive mørkere og mørkere for hver gang. Vi fortsætter til og med uge 41. Der er ingen tilmelding – man kommer skam bare.

Gitte Boyschau.

Del på Facebook

Kommende arrangementer

  • Sct. Hansaften i Branderup
    • Dato: 23/06/2024
    • Tidspunkt: 19:00 - 19:30