Spring til indhold

Besøg hos Shelter leverandøren Leo Luff

Aftentur, besøg hos  Leo Luff, Klovtoft

Endelig blev turen til Leo så planlagt, torsdag den 8/9 blev fastsat, og så kunne man bare håbe på tørvejr midt i al regnen. Og utrolig nok blev der det fineste vejr lige netop den aften. Vi var 43 deltager og havde en fantastisk tur. Ideen opstod, da vi byggede hytten i kirkeskoven, der var mange af hjælperne, som vældig godt kunne tænke sig at se Leo`s ” hobby savværk ” så derfor var det også alle hjælpere på den ene eller anden måde, som fik tilbudet . Leo og hans kone Giesela er ved at lave deres ejendom til en naturperle. Der er et stort område med skov, vej og stier – stor flot sø midt i et fint grønt område – flere forskellige bygninger – smedeværksted, træværksted – stor fin lade, bygget af træ og et mægtig drivhus med oceaner af vindrueklaser hængende ned lige til at putte i munden.

Leo fortalte om alle deres planer både før og nu – og så blev savværket selvfølgelig præsenteret. Ove Willadsen havde nogle egetræstammer, som han gerne ville have savet op, så han havde været der hele eftermiddagen og den sidste stamme blev så savet op, da vi var ankommet, det var meget spændende at se, alt blev styret over computer.

Efter meget travlhed ude omkring med hytte/shelter byggeri, er turen så kommet til at Giesela får sit ønske opfyldt, nemlig en stor hytte med shelter, og som der ses på et af billederne, er der gravet ud til byggeriet ved siden af deres sø.

Aftenen sluttede med at Leo og Giesela var vært med et flot kaffebord og en forfriskning ovenpå.

Lokalrådet siger tusind tak til alle som ville sætte en aften af til turen – der var vist ingen som fortrød – og ikke mindst tak til Leo og Giesela for en meget vellykket aften. – god afslutning på et rigtig godt samarbejde.

Branderup Lokalråd

Mie Thomsen

Del på Facebook

Kommende arrangementer

  • Byfest i Branderup
    • Dato: 06/06/2024 - 09/06/2024
    • Tidspunkt: 00:00