Spring til indhold

Ideen til Branderups Idræts & Naturbørnehave er født!

Ambitionsniveauet fejler ikke noget i Branderup. Landsbyen skal have en idræts og naturbørnehave i tilknytning til Branderup Friskole!Det blev engagerede forældre sammen med friskolens bestyrelse tirsdag aften efter et informationsmøde om børnehaven i Branderup enige om.
»Vi skal kunne tilbyde noget unikt – passende til vores friskole«, siger formanden for Branderup Friskoles bestyrelse, Jens Skovsgaard.

Bestyrelsen glæder sig over opbakningen fra forældrene:
»Det er dejligt at høre, at »Branderups Idræts og Naturbørnehave« bliver en »vi«-børnehave, hvor forældrenes engagement og indflydelse bliver afgørende. I en tid, hvor mange institutioner skærer ned, sætter vi vores ambitionsniveau op! Men kvalitet koster penge – og selv vi kan ikke tilbyde en bedre børnehave til en mindre pris end de offentlige.«

   Forældrene, som melder deres børn ind i »Branderup Idræts & Naturbørnehave«, træffer et bevidst valg af en børnehave, hvor børnene skal udforske – og lære at få respekt for naturen dagen lang. I Kirkeskoven, for eksempel, og på naturstierne rundt omkring Branderup. Det meste af tiden vil børnene være udenfor. De vil se årstiderne skifte – se hvordan kornet vokser og lære hvordan man ernærer sig sundt.

“Branderups Idræts og Naturbørnehave” får børn lov til at udforske naturen. Dagen lang. foto: Branderup Friskole

En dag om ugen flytter børnene ind i Aktivcentret, hvor de tumler rundt på Tarzan-banen, leger til rytmik og laver grundlæggende motorisk træning…

Del på Facebook

Kommende arrangementer

  • Sct. Hansaften i Branderup
    • Dato: 23/06/2024
    • Tidspunkt: 19:00 - 19:30