Spring til indhold

Badminton beretning 2010

BADMINTONUDVALGETS BERETNING 17. MARTS 2010

Vi har atter haft en forrygende sæson i badminton afdelingen i Branderup.

Der har været ca. 20 børn og unge, som er blevet trænet af Bjarne Jensen. 7 af disse har været til kommunemesterskabet i Bredebro, hvor de fik spillet nogle gode og udbytterige kampe, og de fik snust til hvad det vil sige, at spille turnering.

Derudover, har der været 32 motionister, som har spillet i Aktivcentret. Så alt i alt må vi sige, det har været en succesfuld sæson for badminton afdelingen, som har spillet ca. 8 timer om ugen i Aktivcentret.

Vi startede sæsonen med, at børnene selv skulle betale for fjerboldene, men vi blev enige om, at der var så mange penge i badmintonkassen, at vi kunne sponsere bolde til børnene. Desuden havde vi i starten 4 ketsjere, sådan at de, der ville prøve spillet ikke behøvede at investere i ketsjer fra starten. Disse ketsjere er blevet til et styk, og vi har en lille mistanke om, at andre også har spillet med disse og har demoleret dem. Så til næste sæson, må vi opbevare ketsjerne på en anden måde, muligvis i skab med egen nøgle.

Næste sæson, skal vi gerne starte med at træne fra sidst i august måned, hvis vi skal have mulighed for at deltage i turneringsbadminton, og Bjarne vil gerne fortsætte med træne ungerne.

Dette vil nok komme lidt i karambolage med fodbold, men det er vigtigt, vi ved, hvem der vil spille, således at børnene kan meldes til turneringen. Desværre er der nogle af de ældre spillere, som skal på efterskole, men der kommer forhåbentlig nye til.

Desuden, har vi lige talt lidt om, at vi skulle starte noget som hedder miniton, hvor det er de mindste fra 2-7 år og IKKE mindst deres forældre.

Angående badmintonudvalget er det så godt som på plads.

PUV. Bjarke Holm

Del på Facebook

Kommende arrangementer

  • Ingen arrangementer