Spring til indhold

Afsløring af initiativpris

Branderup afslører Dansk Landbrugs Initiativpris 2008
Onsdag den 5. november havde 10 aktive borgere fra Branderup den store ære på byens vegne, at få tildelt Dansk Landbrugs Initiativpris på Landsmødet i Herning Kongrescenter.
Branderup er en landsby midt i det sønderjyske med et slogan:
Vi kan. Vi vil. Vi gør.

Forslagsstiller var Sønderjydsk Landboforening og i konkurrence med andre gode tiltag landet over, blev Branderup valgt.

Lørdag den 22. november kl.13.00 ønsker Lokalrådet at fejre afsløringen af selve prisen, sammen med Branderup Sogns borgere og alle øvrige interesserede.

Den netop afgåede næstformand i Dansk Landbrug, og formand for dommerkomiteen Gert Karkov, Immervad, holder indvielsestalen og afslører det varige minde ved Branderup Aktivcenter. Derefter byder Lokalrådet på en god dansk landbrugsvare, nemlig pølser og brød, og dertil øl og vand.

Traktementet kan bringe minder om “rejsegilde”, og det passer egentlig fint med det stade “byggeriet” af Borgernes Udviklingsplan er på: Fundamentet, murene og spærene er rejst – men der er stadig en masse planer om hvordan vinduer, indretningen og parken skal være – økonomien er ikke afklaret, og der er langt fra penge til alle ønskerne. Et kendetegn for landsbyen Branderup er, at beboere, gode venner og bekendte er klar til at give en hånd til realisering af vore visioner.

Lørdag d. 22. november 2008 skal det være festlig og fornøjelig – alle er velkomne.
Fra kl.14 holder den unge Branderup Friskole Åbent Hus, hvor der er mulighed for at se de gode lokaler og høre om skolens værdier.
Venlig hilsen

Lokalrådet for Branderup Sogn

Del på Facebook

Kommende arrangementer

  • Ingen arrangementer